Головна » 2014 » Березень » 11 » Ролети тканинні Блекаут "blackout"
13:20
Ролети тканинні Блекаут "blackout"

Світлонепроникні тканинні ролети Блекаут "blackout".



 



     Ролети "Блекаут" виготовляють із блекаут тканини, яка завдяки своїм властивостям і техніці виготовлення майже на 100% не пропускає сонячне світло. 



     Хоча прогумовані тканини завод-виробник рекомендує для вологих приміщень, така світлонепроникна тканина для тканинних ролет блекаут, завдяки своїй щільності, володіє рядом додаткових переваг:

1) вона здатна поглинати шум до 30%; 

2) у вечірній час блекаут тканину, так само ефективна проти яскравого неонового світла, рекламних вивісок і ліхтарів;

3) Тканина має протипожежні властивості, вона слабо - загорається (лише для спеціальної тканини негорючий блекаут);

4) Завдяки своїй щільності, блекаут ролети здатні утримувати тепло в приміщенні, що особливо важливо в зимовий час, і відштовхувати сонячне світло влітку, а отже і тепло (блекаути з білою гумою).



 





     Отже, тканинні ролети Блекаут "blackout" виготовлені з цієї тканини, завдяки своїм властивостям, практично ідеальне рішення для домашніх кінотеатрів, конференц-залів, фотостудій, спалень і дитячих кімнат. 

Довідка: Блекаут тканина виготовляється з 100% поліестеру, може бути однотонна, кольорова, або блекаут з малюнками. Полотно двох або тришарове, з поліефірного вогнезахисного волокна. Не некомендуємо для осіб з надпідвищеною чутливістю нюхових рецепторів, носоглотки.

Переглядів: 4520 | Додав: alplast_lviv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Регистрация | Вход ]